ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΣΙΝΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: 
ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΣΙΝΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 
ΣΚΟΥΦΑ 26
ΠΕΡΙΟΧΗ: 
ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ: 
2103390931
ΚΙΝΗΤΟ: 
6934729183
E-MAIL: 
info@voutsina.gr
SITE: 
www.voutsina.grΜαρία Βουτσινά
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Θεωρείται τα 10 τελευταία χρόνια η µέθοδος αδυνατίσματος που βρίσκεται πίσω από τις παντοτινά κοµψές σιλουέτες των STARS και των VIP. Και θεωρείται τόσο επιτυχημένη γιατί ακριβώς την τελευταία 10ετία έχει κριθεί έµπρακτα από τα άριστα αποτελέσµατά της. Την έχουν εφαρμόσει µε τεράστια επιτυχία εκατοντάδες άτοµα µε ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΛΙΠΟΣ (και όχι µυϊκή µάζα).
Βασίζεται σε εξατοµικευµένα διατροφικά προγράµµατα (ανάλογα µε το φύλλο, την ηλικία και την οργανική κατάσταση) που απορρέουν από το «πώς» και το «ποιο» είναι το οργανικό σας προφίλ, ο τρόπος ζωής, οι διατροφικές συνήθειες και προτιµήσεις, η γενικότερη ψυχοδοµή του ατόµου που ενδιαφέρεται να χάσει βάρος, και τέλος από το πόσο γρήγορα θέλετε να χάσετε βάρος (λίπος).
Κατά συνέπεια, πριν ξεκινήσει κάποιος µε οποιοδήποτε πρόγραµµα απώλειας βάρους πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθεί σε ένα πλήρες check up (γενική ούρων - αίµατος, υπερηχογράφηµα θυροειδούς, θυροειδικές, εξετάσεις αίµατος, γλυκόζη αίµατος, τριγλυκερίδια, φερίνη, σίδηρος, ηλεκτρολύτες, ηπατικός έλεγχος, ουρικό οξύ, ουρία, κρετινίνη). Τέλος, απαιτείται και η σύµφωνη γνώµη του θεράποντα ιατρού του ενδιαφερόµενου ατόµου.
Στην διαιτολογική µονάδα γίνεται επίσης η απαραίτητη εξέταση του δείκτη σωµατικής µάζας (Β.Μ.Ι) που µας δίνει την δυνατότητα να διερευνήσουµε το ποσοστό του οργανισµού σε λίπος, µυϊκή µάζα και νερό και, το σηµαντικότερο, να διερευνήσουµε τις καύσεις και το βασικό µεταβολικό ρυθµό του ατόµου.
Η εβδοµαδιαία ανελλιπής παρακολούθηση των ατόµων καθώς επίσης και Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΡΤΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΤΕΙ κ.λ.π.)
Επίσης υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης ατόµων µε ειδικές παθήσεις (σάκχαρο, χοληστερόλη, τριγλυκερίδια) παιδική, εφηβική παχυσαρκία, περίοδος εγκυµοσύνης και λοχείας µε άριστα εξατοµικευµένα διατροφικά προγράµµατα.
Μαρία Βουτσινά

image: